COTTAGE TUINEN

ontwerp & beplanting voor een romantische tuin

Interieurontwerpen & Verkoopstyling

Heb je een interieur waar je eigenlijk wel een handje bij geholpen wilt worden qua ideeën, kleurstelling, inrichting etc.? Spullen waar je aan gehecht bent, maar waar je voor je gevoel niet de juiste sfeer mee weet te pakken? Of je wilt wel een kleur op de muur maar durft niet zo goed omdat je niet weet of het wordt zoals je denkt?

Met al deze vragen - en nog veel meer- wil ik je graag helpen. Ook hiervoor geldt altijd een vrijblijvende kennismaking waarbij ik vertel en laat zien wat ik voor je kan betekenen. 

Wilt je eerst zien wat ik zoal gedaan heb? Graag nodig ik je uit om naar mijn kantoor te komen, tevens woonadres. Dit adres is het beste voorbeeld hoe ik werk en welke sfeer ik creëer, mijn visitekaartje! Heerlijk alle ideeen die ik had samen met mijn man uitgevoerd en een knus, behaaglijk interieur en dito tuin gecreëerd.  En een huis hoeft echt geen cottage of oud huis te zijn om toch heel sfeervol te worden.

Ik werk veel en graag met hout, glas, metaal, spiegels, verschillende weefsels in naturellen, zwart en wit. Muren in natuurtinten, soms een echte kleur. Aangevuld met - hoe kan het ook anders- planten of takken. Warme, huiselijke interieurs. Het voelt als echt thuiskomen.

Verkoopstyling

Naast tuinen en het inrichten van huizen heb ik ook meerdere malen succesvol huizen ingericht die te koop stonden of zouden komen. Het leukste is dan om te horen, dat huizen die soms al járen te koop stonden, nadat ik bezig ben geweest, dan ineens praktisch direct verkocht waren. Dat is waar je het voor doet en meteen het grootste compliment dat je dan kunt krijgen.

Bij verkoopstyling draait het erom dat een eventuele koper ziet wat de mogelijkheden zijn, en in een huis een neutrale sfeer weerspiegeld ziet. Soms gebruik ik de oude meubels maar dan herschik ik ze, soms gebruik ik kartonnen(!) meubels met een stoffen hoes. Soms kleine ingrepen, soms wat radicaler, maar altijd tegen lage kosten die niet opwegen tegen de zoveelste prijsverlaging!