COTTAGE TUINEN

ontwerp & beplanting voor een romantische tuin

Cottage Tuinen - Home

Cottage Tuinen in de Gooi en Eemlander - 5 april 2018

Stel je eens voor, je hebt die prachtige oude boom in de tuin. Grillig, behoorlijk scheef en daardoor vol karakter. Sterker nog, die boom bepaalt de sfeer in jouw tuin...

Die boom wordt dan ook het uitgangspunt voor een prachtig nieuw ontwerp voor je tuin, waarbij kleuren, vormen, zichtlijnen en beplanting èn interieur een natuurlijke eenheid gaan vormen. Want ineens blijkt dat er onder die boom wel degelijk planten kunnen groeien, wordt die lelijke schuur bij de buren aan het oog onttrokken en doet je interieur ineens heel leuk mee in de kleuren van de tuin. 

Je huis en tuin vormen ineens de gedroomde eenheid die je al zo lang wenste, maar wat maar niet wilde lukken...

" Het is een heerlijke tuin geworden, die aan al onze wensen voldoet. Naar gelang tijd en zin kan ik me uitleven in het tuinieren of lekker zitten op één van de gezellige plekjes, die de tuin biedt. Het was fijn om adviezen zo op maat te krijgen. Hanneke begreep onze wensen goed en zij gaf net dat extra’s, waar we naar zochten.  We zijn er heel blij mee en kunnen nu het hele jaar door genieten van de tuin!"

Marijke en Ruud


Steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan Hanneke denk zijn: veel inlevingsvermogen, erg creatief en vindingrijk, kijkt altijd naar mogelijkheden, is erg precies en heeft een enorm geduld. Daarnaast is ze letterlijk erg handig en daardoor een goede partner om namens haar client te onderhandelen met bijvoorbeeld een makelaar, een aannemer, een hovenier, etc." 

Doenja


"Heel graag wil ik je nog eens hartelijk bedanken voor zowel de leuke, inspirerende tuincursus als het fantastische ontwerp dat je gemaakt hebt voor mijn achtertuin.

De sfeer bij de cursus was gezellig en je wist me door middel van een duidelijke uitleg iedere keer goed op weg te helpen. Je bruist van de ideeën en doordat je goed kunt luisteren, begrijp je ook wat ik graag wilde en wist je steeds verrassende oplossingen te bedenken "

Elisabeth


" Na een eerste, uitgebreide, kennismaking kregen we van Hanneke twee voorstellen voor onze tuin. Het was duidelijk dat ze goed geluisterd had naar onze wensen, want we vonden het moeilijk kiezen. Allebei de ontwerpen spraken erg aan. Uiteindelijk zijn wij met één ontwerp verder gegaan. En we kunnen niet anders zeggen, de tuin is echt prachtig geworden. Hanneke kijkt toch met een ander (professioneel) oog naar de mogelijkheden, en zo zijn we tot een paar verrassende keuzes gekomen waar we zelf nooit aan zouden hebben gedacht. Ook was het handig dat de schetsen zo goed waren uitgewerkt. Het hoveniersbedrijf dat we in de arm namen voor de aanleg kon uitstekend uit de voeten met het ontwerp. Kortom, het was prettig samenwerken met Hanneke en we genieten nog iedere dag van het resultaat. "

Iris & Justin